Ulla Parkkali

"Aktiivisempi tekemisemme asiakasrajapinnassa toi selkeitä tuloksia – myynti kasvoi, motivaatio ja kommunikointimme parani."

"Hain itselleni kumppania, jolla oli kokemusta ja näkemystä myynninjohtamisesta. Sain valmentajaksemme Tiinan. Tavoitteenani oli kehittää toimintaamme asiakasrajapinnassa.

Yhdessä Tiinan ja tiimini kanssa analysoimme projektin aluksi päivittäisiä aktiviteettejamme ja peilasimme niitä tavoitteisiimme. Tarkensimme kontaktien, tapaamistemme ja promojen määrää ja laatua. Sovimme yksilölliset mittarit, joita kohti ponnistelimme. Kaiken kaikkiaan projektin aikana selkiytimme roolit ja vastuut sekä muutimme toimintakulttuuriamme ja yhteistyötämme. Aktiivisempi tekemisemme asiakasrajapinnassa toi selkeitä tuloksia – myynti kasvoi, motivaatio ja kommunikointimme parani.

Tiina toi myyntipalavereihin uutta näkökulmaa sekä iloista tekemisen meininkiä. Tiina oli minulle myös arvokas sparrari ja keskustelukumppani pohtiessani tulevia tehostamistoimenpiteitä. Olin erittäin tyytyväinen yhteistyöhömme Tiinan kanssa."

Ulla Parkkali
Country manager, Ikano Bank Finland

Ikano Bank

Ikano Bank on Ikano Bank AB (julk.) Suomen sivuliike kuuluu Ikano Ryhmän rahoitusliiketoiminta-alueeseen, jonka puitteissa tarjotaan pankki- ja rahoituspalveluita. Suomessa Ikano Bank tarjoaa kuluttajille ja yrityksille suunnattuja rahoitusratkaisuja. Ikano Ryhmän juuret ovat Etelä-Ruotsissa, missä Ingvar Kamprad perusti IKEAn 1940-luvulla. 1980-luvulla Ikanosta tuli itsenäinen konserni, joka on edelleen Kampradin perheen omistuksessa.

www.ikanobank.fi

Ulla Parkkali

Country Manager, Ikano Bank Suomi

Voititko vai hävisitkö myyntihankkeen? Tiedätkö miksi?

Lataa ilmainen opas, jonka avulla selvität asian.

Tarkista sähköpostiosoitteesi.
Invalid Input
Invalid Input
Hyväksy tietojen tallentaminen.
Väärä tunniste.
Opas voitto/häviö-analyysin tekemiseen

Tiina Häikiö | Lead Way Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 701 017