Tommi Uksila

”Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Tiinan kanssa sekä sen tuloksiin. Myyntiprosessi on toimiva ja tukee myyjien työtä. Ja numerot puhuvat puolestaan!”

"Halusin vahvistaa Climeconin brändiä sekä kehittää myyntitiimin tuloksellista toimintaa sekä kasvattaa keskikaupan kokoa. Yhteistyössä Tiinan kanssa paransimme olemassa olevaa myyntiprosessiamme sekä tapaamme toimia asiakasrajapinnassa kohdennetummalla viestillä. Tavoitteenamme oli entistä kokonaisvaltaisemmin myydä eri tuotealueiden ratkaisuja sekä samalla kirkastaa asiakaskunnan mielikuvaa Climeconin vahvuuksista.

Tiinan johdolla yksinkertaistimme olemassa olevaa myyntiprosessiamme, kiteytimme viestiämme, kehitimme ennustejärjestelmäämme sekä CRM:n käyttöä osana myynnin ohjaamista. Tuloksena syntyi aktiivinen ja tavoitteellinen myynninjohtamisjärjestelmä. Projektin päätteeksi siirsin myynninvetovastuun pois itseltäni ja Tiina sparrasi ja tuki uutta myynninvetäjää.

Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Tiinan kanssa sekä sen tuloksiin. Myyntiprosessi on toimiva ja tukee myyjien työtä. Ja numerot puhuvat puolestaan!”

Tommi Uksila
toimitusjohtaja, Climecon Oy

logo climecon

Suomalainen Climecon Oy on tunnettu laadukkaista ja korkealuokkaisista ilmanvaihdon ratkaisuista. Valikoimasta löytyvät laadukkaat ilmanvaihdon päätelaitteet ja ilmanvaihtokatokset, sekä uusinta teknologiaa hyödyntävät ammattikeittiön huuvat ja ilmanpuhdistusratkaisut. Laatu, design, kotimaisuus ja tuotteiden elinkaari ovat avainasioita Climeconin tuotteiden suunnittelussa, kehittämisessä ja valmistuksessa. Alan johtavien toimijoiden kanssa tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksena Climeconin tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion alan ammattilaisten keskuudessa.

www.climecon.fi

Tommi Uksila

Toimitusjohtaja, Climecon Oy

Voititko vai hävisitkö myyntihankkeen? Tiedätkö miksi?

Lataa ilmainen opas, jonka avulla selvität asian.

Tarkista sähköpostiosoitteesi.
Invalid Input
Invalid Input
Hyväksy tietojen tallentaminen.
Väärä tunniste.
Opas voitto/häviö-analyysin tekemiseen

Tiina Häikiö | Lead Way Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0400 701 017