Skip to main content

Referenssit

Carita Piippo

Toimitusjohtaja, Asuntoherttua Oy

"Tiinalta opin uudenlaista suhtautumista johtamiseeni. Tiina vahvisti uskoani omiin kykyihini johtaa ja saavuttaa myyjieni kanssa haluttuja tuloksia. Opin kyseenalaistamaan ja pohtimaan asioita uusista näkökulmista."

Tommi Uksila, Climecon

Tommi Uksila

Toimitusjohtaja, Climecon Oy

”Olen hyvin tyytyväinen yhteistyöhön Tiinan kanssa sekä sen tuloksiin. Myyntiprosessi on toimiva ja tukee myyjien työtä. Ja numerot puhuvat puolestaan!”

Asko Toivola, Hairmail

Asko Toivola

Toimitusjohtaja, Hairmail Oy

"Tiinalla on vahva myynti- ja johtamisalan kokemus, jota olemme päässeet hyödyntämään yhteistyömme aikana."

Ulla Parkkali, Ikano Bank Finland

Ulla Parkkali

Country Manager, Ikano Bank Suomi

"Aktiivisempi tekemisemme asiakasrajapinnassa toi selkeitä tuloksia – myynti kasvoi, motivaatio ja kommunikointimme parani."

Asiakkailta kuultua

Kiitos, autoit muuttamaan ajatteluani - että en tyrkytä enkä myy vaan autan asiakasta eteenpäin omalla asiantuntijuudellani sekä meidän ratkaisuilla.  

Palvelupäällikkö, Helsinki

Olen aina suhtautunut erilaisiin profilointeihin skeptisesti. Kävimme Everything DiSC profiloinnin avulla tiimissä arvostavaa keskustelua, emme luokitelleet toisiamme vaan haimme jokaiselle lisää ymmärrystä siitä, kuinka saisimme hyötyä meidän vahvuuksista. Tämä oli hyvä kokonaisuus ja sain itselleni muutaman ymmärryksen siitä, kuinka voin itse toimia erilaisissa tilanteissa ilman, että kärjistän niitä.  

Asiakaspalvelupäällikkö, Helsinki

Sain sinusta hyvän kumppanin rakentamaan uutta toimintatapaa. Yksin en olisi pärjännyt, mutta yhdessä saimme muutoksen hyvin käyntiin. Otit heti vastuun ja tiimi osti tapasi toimia. Haasteitakin oli matkalla, mutta autoit tarttumaan niihin heti ja rohkaisit minua ottamaan niistä kiinni. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Toimitusjohtaja, Helsinki

Kysyit tosi pahoja kysymyksiä – ei ollut aina kivaa! Mutta niitä tarvittiin! Pakotit minut ajattelemaan ja pääsin tosi hyvin eteenpäin. Löysin itsestäni uusia vahvuuksia, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt.

Kotimaisen perheyrityksen talousjohtaja, Helsinki

Hyvä Kick-off päivä - saimme tehtyä hyvän suunnitelman ensi vuodelle ja porukka oli hyvin mukana! 

Myyntijohtaja, Espoo

"Sain sinusta itselleni sparrarin, jonka kanssa pystyin keskustelemaan haastavista tilanteista muutaman tiimiläisen  kanssa. Opin ymmärtämään erilaisuutta ja sitä, että en voi muuttaa toista. Aina se ei ole helppoa, mutta kiitos sinulle siitä, että sait minut yrittämään oman kommunikaationi säätämistä." 

Yrittäjä, Helsinki