Skip to main content

Johtajasparraus

Kuinka olisit innostavampi ihmisten ja tuloksen johtaja? Osaatko ottaa tiimisi mukaan, sitouttaa ja luoda rakenteen tehokkaalle toimeenpanolle? Olisitko joukkojen johtaja ilman titteliä ja aseman tuomaa valtaa?

Älä enää pohdi yksin. Olen sparrarisi ja palloseinäsi. Haastan sinut virittämään johtajuuttasi ja kirkastamaan arjen tekemistä omien oivallustesi pohjalta. Kehityt johtajana. Voit paremmin ja saat tiimisi sitoutumaan. Toimitte paremmin yhdessä.

Jokainen johtaja on aika ajoin yksin omien haasteidensa kanssa. Erityisesti toimitusjohtaja tarvitsee itselleen keskustelu- ja sparrauskumppania – kuuntelijaa ja kyseenalaistajaa. Yksin oivallusten esiin kaivaminen on hidasta ja usein sitä ei tapahdu, koska sille ei ole aikaa. Sparrauskumppanin käyttö pakottaa pysähtymään ja käsittelemään asioita. Siinä on tilivelvollinen toiselle ihmiselle ja samalla itselleen. Järjestely ohjaa ottamaan aikaa itsenäiselle työskentelylle tapaamisten välissä. Sparraaja pakottaa sinut tekemään ne asiat, jotka sinun pitäisi tehdä, mutta jostain syystä vain itselleen tehdyt lupaukset on niin helppo rikkoa.

Autan sinua löytämään ratkaisuja tilanteisiin, joihin olet juuttunut ja jotka ovat vaikeita käsitellä ja niin helppo sivuuttaa muutoin. Saat myös työkaluja ja uusia rutiineja oman tekemisen muuttamisessa. Käytännössä toimin sparrauskumppaninasi, joka haastamalla ja ajattelua avartamalla saa sinut miettimään sekä omaa johtajuuttasi, omia tavoitteitasi, tiimiäsi että toimintaasi.

Kohtaan työssäni usein johtajia, jotka ovat itse hukassa liiallisen työtaakan alla. He ovat tehneet kaikkensa ja kaiken mitä osaavat. Heidän omat ajatuksensa pyörivät vanhassa tututussa moodissa ja uudistuminen on vaikeaa. Puhuminen toisen kanssa ja uudet näkökulmat avaavat ajattelun umpisolmuja ja vievät asioita eteenpäin.

Oman johtajuuden kehittäminen ja itsetutkiskelu ulkopuolisen kanssa vaatii rohkeutta, mutta on vaivan arvoista. Pienet hienosäädöt omassa tekemisessä, asioiden priorisoinnissa ja ihmisten kohtaamisessa ovat tie eteenpäin.

Lupaan, että johtajasparrauksen avulla

  • saat vertaistukea ja sparrausta oman tilanteesi vaikeiden asioiden käsittelyyn.
  • saat oivalluksia ja myös työkaluja muutoksen läpiviemiseen sekä omassa että yksikkösi toiminnassa.
  • kehität itseäsi paremmaksi johtajaksi, opit delegoimaan ja luottamaan omaan tiimiisi. Saat aikaan parempia tuloksia, kun annat sekä vastuuta, että vapautta.

Käytän sparrauksen tukena tarpeen mukaan coachingia sekä DiSC Work of Leaders –profilointia.

Palvelut

  • Täsmäpalvelut kilpailuedun kehittämiseen
  • Leadway – Voittavan myyntitiimin vaikuttavaa ja oivalluttavaa myyntivalmennusta
  • Erilaisuus tiimin ja yksilön voimavaraksi - Everything DiSC ja The Five Behaviors valmennukset
  • Johtajasparraus
  • Käsipari johtajaksi - Vuokrajohtaja
  • Myyntijohtamista palveluna